6302 99 10 Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z lnu (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
Kod CN 6302 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.92.14.0 - Wyroby tekstylne toaletowe i kuchenne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4601 93 - Plecionki i podobne wyroby z rattanu, nawet złożone w pasma; materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z rattanu, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 7216 10 00 - Ceowniki, dwuteowniki lub dwuteowniki szerokostopowe, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości < 80 mm
-
Kod CN: 8473 29 - Części i akcesoria, nieelektronicznych kalkulatorów do maszyn liczących, kas rejestrujących lub innych urządzeń zawierających kalkulatory, objętych podpozycją 8470, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0301 94 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki i pacyficzny (Thunnus thynnus, Thunnus orientalis), żywy
-
Kod CN: 5703 20 18 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe, zadrukowane (z wył. płyt dywanowych o powierzchni <= 1 m²)
-
Kod CN: 1503 00 90 - Olej łojowy, oleina i olej smalcowy (z wył. emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej i oleju łojowego do zastosowań przemysłowych)
-
Kod CN: 2707 99 50 - Zasady pirydynowe, chinolinowe, akrydynowe, anilinowe i pozostałe produkty zasadowe z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1905 32 99 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, nawet z nadzieniem (z wył. całkowicie lub częściowo pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, solonymi i o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN: 2009 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, zamrożonego i o liczbie Brixa <= 20 w 20°C)
-
Kod CN: 2101 20 - Ekstrakty, esencje i koncentraty herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej) i przetwory na bazie tych ekstraktów, esencji lub koncentratów, lub na bazie herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)