0709 Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 30 00 - Oberżyny "bakłażany", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )
Kod CN: 0709 59 10 - Pieprznik jadalny, świeży lub schłodzony
Kod CN: 0709 59 30 - Grzyby z rodziny borowikowatych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 50 - Trufle, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)
Kod CN: 0709 60 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 10 - Słodka papryka, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 60 91 - Owoce z rodzaju Capsicum, do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 99 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone (z wył. do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych i słodkiej papryki)
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 91 00 - Karczochy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 99 60 - Kukurydza cukrowa, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6117 80 80 - Krawaty, muszki, fulary i pozostałe gotowe dodatki odzieżowe, dziane gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. Uelastycznionych lub gumowanych, szalów, chust, szalików, mantyl, welonów i podobnych)
Kod CN: 6403 99 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
Kod CN: 8523 21 00 - Karty zawierające pasek magnetyczny, do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk
Kod CN: 2105 00 10 - Lody i pozostałe lody jadalne, nawet zawierające kakao, niezawierające tłuszczu mleka lub zawierające < 3 % masy takich tłuszczów
Kod CN: 6704 20 00 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z włosów ludzkich i artykuły z włosów ludzkich, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 8443 99 10 - Zespoły elektroniczne drukarek, urządzeń kopiujących i telekopiarek (z wył. maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442)
Kod CN: 8412 90 20 - Części silników odrzutowych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. turboodrzutowych)
Kod CN: 2008 19 92 - Orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, włączając mieszanki zawierające >= 50% masy tych orzechów, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN: 7419 91 00 - Artykuły z miedzi, odlewane, formowane, wytłaczane lub kute, ale więcej nieobrobione, gdzie indziej nieklasyfikowane