0709 Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 30 00 - Oberżyny "bakłażany", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )
Kod CN: 0709 59 10 - Pieprznik jadalny, świeży lub schłodzony
Kod CN: 0709 59 30 - Grzyby z rodziny borowikowatych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 50 - Trufle, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)
Kod CN: 0709 60 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 10 - Słodka papryka, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 60 91 - Owoce z rodzaju Capsicum, do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 99 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone (z wył. do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych i słodkiej papryki)
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 91 00 - Karczochy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 99 60 - Kukurydza cukrowa, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8529 90 20 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury nadawczej zawierającej aparaturę odbiorczą, do radiowego lub telewizyjnego nadawania programów, kamer telewizyjnych, kamer wideo, monitorów i projektorów komputerowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 4407 28 91 - Iroko przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
Kod CN: 8542 39 19 - Elektroniczne układy scalone w formie multichipowych układów scalonych składających się z dwóch lub więcej wzajemnie połączonych monolitycznych układów scalonych jak wymieniono w uwadze 9 (b) (3) do działu 85 (z wył. takich jak procesory, sterowniki, pamięci i wzmacniacze)
Kod CN: 1008 - Gryka, proso i ziarno mozgi kanaryjskiej i pozostałe zboża (z wył. Pszenicy i meslin, żyta, jęczmienia, owsa, kukurydzy, ryżu i ziarna sorgo)
Kod CN: 7216 50 10 - Kątowniki i kształtowniki z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o przekroju poprzecznym, który można zawrzeć w kwadracie o boku 80 mm (z wył. ceowników, dwuteowników, dwuteowników szerokostopowych lub teowników)
Kod CN: 9018 32 - Metalowe igły do zastrzyków oraz igły chirurgiczne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
Kod CN: 8443 13 10 - Maszyny drukarskie offsetowe z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku > 22 cm x 36 cm, używane
Kod CN: 0307 11 10 - Ostrygi płaskie "Ostrea spp.", żywe i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda
Kod CN: 7904 00 00 - Sztaby, pręty, kształtowniki i druty, z cynku, gdzie indziej niesklasyfikowane