0709 Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 30 00 - Oberżyny "bakłażany", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )
Kod CN: 0709 59 10 - Pieprznik jadalny, świeży lub schłodzony
Kod CN: 0709 59 30 - Grzyby z rodziny borowikowatych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 50 - Trufle, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)
Kod CN: 0709 60 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 10 - Słodka papryka, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 60 91 - Owoce z rodzaju Capsicum, do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 99 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone (z wył. do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych i słodkiej papryki)
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 91 00 - Karczochy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 99 60 - Kukurydza cukrowa, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7013 41 - Wyroby ze szkła ołowiowego, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych (z wył. wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
Kod CN: 2505 10 00 - Piaski krzemionkowe i piaski kwarcowe, nawet barwione
Kod CN: 0303 89 - Ryby zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 4002 19 - Kauczuk butadienowo-styrenowy (SBR); karboksylowany kauczuk butadienowo-styrenowy (XSBR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. lateksu)
Kod CN: 1513 - Olej kokosowy (z kopry), olej z ziaren palmowych lub olej babassu i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Kod CN: 6204 69 11 - Spodnie i bryczesy, robocze, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
Kod CN: 7007 21 - Szkło bezpieczne wielowarstwowe, o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach mechanicznych, statkach powietrznych, kosmicznych lub wodnych lub innych pojazdach (z wył. wielościennych elementów izolacyjnych ze szkła)
Kod CN: 3105 59 00 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe: azot i fosfor (z wył. azotanów, fosforanów oraz diwodoroortofosforanu amonu (fosforanu monoamonu) oraz jego mieszanin z wodoroortofosforanem diamonu (fosforanem diamonu), i w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
Kod CN: 2515 20 00 - Ekausyna i pozostałe wapienne kamienie pomnikowe lub budowlane, o pozornej gęstości => 2,5, oraz alabaster, nawet wstępnie obrobione lub tylko pocięte, przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym (z wył. w postaci granulek, kruszywa lub proszku, i marmuru i trawertynu)
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone