0709 Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 30 00 - Oberżyny "bakłażany", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )
Kod CN: 0709 59 10 - Pieprznik jadalny, świeży lub schłodzony
Kod CN: 0709 59 30 - Grzyby z rodziny borowikowatych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 50 - Trufle, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)
Kod CN: 0709 60 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 10 - Słodka papryka, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 60 91 - Owoce z rodzaju Capsicum, do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 60 99 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone (z wył. do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych i słodkiej papryki)
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 91 00 - Karczochy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0709 99 60 - Kukurydza cukrowa, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0306 11 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 1001 91 20 - Nasiona pszenicy zwyczajnej i meslin
Kod CN: 1006 30 61 - Ryż okrągłoziarnisty, całkowicie bielony, parzony, nawet polerowany lub glazurowany
Kod CN: 2602 00 00 - Rudy i koncentraty manganu, włączając żelazonośne rudy i koncentraty manganu o zawartości manganu >= 20% w przeliczeniu na suchą masę
Kod CN: 2401 10 70 - Tytoń suszony powietrzem na ciemny, nieodżyłowany
Kod CN: 7615 10 80 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, i zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i temu podobne, z aluminium nieodlewanego (z wył. puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów wytwarzanych z folii o grubości <= 0,2 mm, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych, wyposażenia i artykułów sanitarnych)