2306 10 00 Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion bawełny
Kod CN 2306 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.41.0 - Makuchy i inne pozostałości stałe z tłuszczów i olejów roślinnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0404 10 28 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
-
Kod CN: 4105 30 - Skóry owcze lub jagnięce, w stanie suchym („crust”), bez wełny, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 8539 31 90 - Lampy wyładowcze, fluorescencyjne z termokatodą (z wył. zakończonych z obu stron kapturkami)
-
Kod CN: 0811 90 70 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtilloides i vaccinium angustifolium, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 5607 49 19 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, nieplecione, ani nieoplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 2710 19 66 - Oleje ciężkie opałowe ropy naftowej i z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki > 0,1 % i <= 0,5 % masy, inne niż do przeprowadzania przemian chemicznych i zawier. biodisel
-
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6303 92 90 - Firanki, zasłony, włącznie z draperiami, lambrekiny okienne lub łóżkowe, z włókien syntetycznych (z wył. z włóknin, dzianych i markiz)
-
Kod CN: 5902 20 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z poliestrów, impregnowane gumą
-
Kod CN: 8419 89 - Maszyny, instalacje przemysłowe lub laboratoryjne, nawet ogrzewane elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, takich jak: grzanie, gotowanie, prażenie, pasteryzowanie, poddawanie działaniu pary wodnej, odparowywanie, parowanie, skraplanie lub chłodzenie, gdzie indziej niesklasyfikowane (inne niż urządzenia lub instalacje, w rodzaju stosowanych do celów domowych i z wył. pieców, piekarników i pozostałych urządzeń objętych pozycją 8514)