2503 00 10 Siarka surowa lub nierafinowana (z wył. siarki sublimowanej, strąconej i koloidalnej)
Kod CN 2503 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 08.91.12.0 - Piryty żelazowe niewyprażone; siarka surowa lub nierafinowana
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1511 90 - Olej palmowy i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanego chemicznie i surowego)
-
Kod CN: 5510 30 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0705 - Sałata "Lactuca sativa" i cykoria "Cichorium spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0812 90 30 - Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 2008 70 31 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
-
Kod CN: 7319 40 00 - Agrafki i pozostałe szpilki, z żeliwa lub ze stali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2904 32 00 - Perfluorooktanosulfonian amonu
-
Kod CN: 1211 90 30 - Tonkowiec wonny, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet krojony, kruszony lub proszkowany
-
Kod CN: 3505 20 - Kleje oparte na skrobiach, na dekstrynach lub pozostałych skrobiach modyfikowanych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 3302 10 40 - Mieszaniny substancji zapachowych i mieszaniny, włącznie z roztworami alkoholowymi, na bazie jednej lub na wielu takich substancjach, w rodzaju stosowanych jako surowce do produkcji napojów; pozostałe preparaty oparte na substancjach zapachowych, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów (z wył. zawierających czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów)