2508 Gliny, andaluzyt, cyjanit i sylimanit, nawet kalcynowane; mullit; ziemie szamotowe i dynasowe (z wył. kaolinu i pozostałych glin kaolinowych, i iłów porowatych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3803 00 90 - Olej talowy, nawet oczyszczony (z wył. surowego)
-
Kod CN: 0802 90 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów, pistacji, orzechów makadamia, orzechów kola i orzechów areka)
-
Kod CN: 6502 00 00 - Stożki kapeluszy plecione lub wykonane przez łączenie pasków z dowolnego materiału (z wył. modelowanych i z rondem, podszyciem lub przybraniem)
-
Kod CN: 2204 22 78 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, Tokaj, wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 0603 14 00 - Chryzantemy cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże
-
Kod CN: 8603 90 00 - Wagony osobowe, towarowe lub transportowe, kolejowe lub tramwajowe, o napędzie własnym (z wył. zasilanych z zewnętrznego źródła energii elektrycznej i tych objętych pozycją 8604)
-
Kod CN: 7616 10 00 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, klamry, wkręty, śruby, nakrętki, haki gwintowane, nity, przetyczki, zawleczki, podkładki i podobne artykuły, z aluminium (z wył. zszywek w pasmach, korków, zatyczek itp., gwintowanych)
-
Kod CN: 8539 90 - Części elektrycznych lamp żarowych lub wyładowczych, zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów, promienników lampowych nadfioletu lub podczerwieni, lamp łukowych i lamp LED, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8539 22 90 - Lampy żarowe, o mocy <= 200 W i do napięć > 100 V (z wył. lamp halogenowych z żarnikiem wolframowym, żarówek reflektorowych i promienników lampowych nadfioletu lub podczerwieni)
-
Kod CN: 0306 19 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. wędzonych i langust i pozostałych raków morskich, homarów, krewetek, krabów, raków słodkowodnych, homarzców "Nephrops norvegicus"), zamrożone; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone