Kod CN: 2513 20 00 - Szmergiel, naturalny korund, naturalny granat i pozostałe naturalne materiały ścierne, nawet poddane obróbce cieplnej
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2007 99 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z owoców cytrusowych, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
Kod CN: 1001 91 - Nasiona pszenicy i meslin (z wył. durum)
Kod CN: 8112 92 91 - Wanad nieobrobiony plastycznie; proszki wanadu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających wanad)
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 3301 19 20 - Olejki eteryczne z owoców cytrusowych, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. ze słodkich i gorzkich pomarańczy i cytryn)
Kod CN: 0207 60 81 - Kawałki z kośćmi z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 2710 12 11 - Oleje lekkie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27 (z wył. zawierających biodiesel)
Kod CN: 3824 - Gotowe spoiwa do form odlewniczych lub rdzeni; produkty chemiczne i preparaty przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych, włączając te, składające się z mieszanin produktów naturalnych, gdzie indziej niesklasyfikowane