Kod CN: 2513 20 00 - Szmergiel, naturalny korund, naturalny granat i pozostałe naturalne materiały ścierne, nawet poddane obróbce cieplnej
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7013 33 - Szklanki, ze szkła ołowiowego (z wył. z nóżką)
Kod CN: 8703 40 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu, nowe (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu, podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10 i zdolnych do ładowania przez podłączenie do zewnętrznego źródła energii elektrycznej)
Kod CN: 0812 90 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. wiśni i czereśni)
Kod CN: 8404 10 00 - Instalacje pomocnicze przeznaczone do współpracy z kotłami objętymi pozycją 8402 lub 8403, np. podgrzewacze wody, podgrzewacze pary, zdmuchiwacze sadzy, podgrzewacze powietrza
Kod CN: 5806 40 00 - Taśmy składające się z osnowy bez wątku, połączonej za pomocą kleju (bolducs), o szerokości <= 30 cm
Kod CN: 8467 22 90 - Piły ręczne, zawierające silnik elektryczny (z wył. łańcuchowych i tarczowych)
Kod CN: 7607 11 - Folia aluminiowa bez podłoża, walcowana, ale nieobrobiona więcej, o grubości <= 0,2 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętych pozycją 3212, ozdób choinkowych z folii)
Kod CN: 8514 10 10 - Piece piekarnicze i do herbatników
Kod CN: 8483 60 - Sprzęgła rozłączne i nierozłączne do maszyn, włączając przeguby uniwersalne
Kod CN: 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)