2710 19 99 Oleje smarowe oraz pozostałe oleje ciężkie i preparaty, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, których te oleje stanowią składniki zasadnicze preparatów (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
Kod CN 2710 19 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 19.20.29.0 - Oleje smarowe otrzymane z ropy naftowej; preparaty z ciężkich frakcji, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3206 20 00 - Pigmenty i preparaty na bazie związków chromu, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3212, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 7018 10 19 - Paciorki szklane (z wył. ciętych i mechanicznie polerowanych, i artykułów z nich)
-
Kod CN: 2401 10 60 - Tytoń typu Oriental suszony na słońcu, nieodżyłowany
-
Kod CN: 8432 39 19 - Siewniki (z wył. do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej i napędzanych centralnie siewników do siewu rzędowego punktowego
-
Kod CN: 8481 20 10 - Zawory do sterowania olejowo-hydraulicznych układów przenoszenia napędu
-
Kod CN: 0303 19 00 - Łososiowate zamrożone (z wył. łososia pacyficznego, łososia atlantyckiego, głowacicy, pstrąga i troci)
-
Kod CN: 0304 89 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
-
Kod CN: 9405 20 11 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe, z tworzyw sztucznych, w rodzaju stosowanych do lamp żarowych
-
Kod CN: 3810 90 90 - Topniki i pozostałe preparaty pomocnicze do lutowania, lutowania twardego lub spawania (z wył. preparatów w rodzaju stosowanych jako rdzenie lub otuliny elektrod lub prętów spawalniczych proszków i past do lutowania, lutowania twardego lub spawania, złożonych z metalu lub innych materiałów i elektrod lub prętów spawalniczych, z metalu pospolitego lub węglików metali pokrytych topnikami)
-
Kod CN: 0304 49 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone