2712 90 11 Ozokeryt, wosk montanowy lub wosk torfowy [produkty naturalne], surowe
Kod CN 2712 90 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 19.20.41.0 - Wazelina; parafina; woski pochodzenia naftowego i pozostałe woski
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2401 20 35 - Tytoń suszony powietrzem na jasny, częściowo lub całkowicie odżyłowany, w inny sposób nieprzetworzony
-
Kod CN: 9010 90 20 - Części i akcesoria, aparatury i wyposażenia objętych podpozycjami 9010 50 00 lub 9010 60 00, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0811 90 50 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 1905 31 99 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające < 8% masy tłuszczu (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao i podwójnych herbatników z nadzieniem)
-
Kod CN: 4802 58 90 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze > 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6301 20 90 - Koce i pledy, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. Dzianych, koców elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 0105 12 00 - Indyki domowe żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 8408 10 23 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00, o mocy <= 50 kW
-
Kod CN: 0302 89 60 - Kinglip chilijski (Genypterus blacodes), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy