2811 22 00 Ditlenek krzemu
Kod CN 2811 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.24.0 - Chlorowodór; oleum; pentatlenek difosforu; pozostałe kwasy nieorganiczne; ditlenek krzemu i ditlenek siarki
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 66 11 - Morszczuk kapski (Merluccius capensis) i morszczuk głębokowodny (Merluccius paradoxus), zamrożony
-
Kod CN: 2710 19 43 - Oleje napędowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki <= 0,001% masy (z wył. zawierających biodiesel, i do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 9102 99 00 - Zegarki kieszonkowe i podobne zegarki, włącznie ze stoperami, z naciągiem ręcznym lub automatycznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 9405 60 80 - Reklamy świetlne, podświetlane tablice i znaki informacyjne, i podobne, ze źródłem światła zamontowanym na stałe, z materiałów innych niż tworzywa sztuczne
-
Kod CN: 1604 17 00 - Węgorze przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 5211 32 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, barwione
-
Kod CN: 2102 20 - Drożdże nieaktywne; pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe (z wył. pakowanych jako lekarstwa)
-
Kod CN: 7207 11 14 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające < 0,25% masy węgla, o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym, szerokości < niż dwukrotna grubość, o grubości <= 130 mm, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 1509 10 - Oliwa z pierwszego tłoczenia i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju
-
Kod CN: 0811 - Owoce i orzechy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego