0811 Owoce i orzechy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0811 10 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone
Kod CN: 0811 10 11 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru > 13 %
Kod CN: 0811 10 19 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru <= 13 %
Kod CN: 0811 10 90 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, niesłodzone
Kod CN: 0811 20 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, , niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone
Kod CN: 0811 20 11 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru > 13 % masy, zamrożone
Kod CN: 0811 20 19 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru <= 13 % masy, zamrożone
Kod CN: 0811 20 31 - Maliny, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 20 39 - Porzeczki czarne, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 20 51 - Porzeczki czerwone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 20 59 - Jeżyny i morwy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 20 90 - Owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki białe i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 90 - Owoce i orzechy, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, nawet słodzone (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu)
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
Kod CN: 0811 90 19 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN: 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy
Kod CN: 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN: 0811 90 50 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 90 70 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtilloides i vaccinium angustifolium, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 90 75 - Wiśnie "Prunus cerasus", niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 0811 90 80 - Wiśnie i czereśnie, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone (z wył. wiśni "Prunus cerasus")
Kod CN: 0811 90 85 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, zamrożone
Kod CN: 0811 90 95 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, Vaccinium myrtilloides and Vaccinium angustifolium, wiśni i czereśni, agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7604 10 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z aluminium niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 8418 30 20 - Zamrażarki skrzyniowe, o pojemności <= 400 litrów
Kod CN: 3815 19 90 - Katalizatory na nośniku, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. katalizatorów z metalami szlachetnymi lub ze związkami metali szlachetnych, z niklem lub ze związkami niklu, jako substancjami aktywnymi, katalizatorów w postaci ziaren, z których >= 90% masy ma wielkość cząstek <= 10 mikrometrów, składających się z mieszaniny tlenków na nośniku magnezowokrzemianowym, zawierających >= 20% masy, ale <= 35% masy miedzi, oraz >= 2% masy, ale < =3% masy bizmutu, oraz o pozornym ciężarze właściwym >= 0,2 ale <= 1,0)
Kod CN: 6902 20 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy tlenku glinu, krzemionki lub mieszaniny, lub związku tych produktów chemicznych (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub z podobnych ziem krzemionkowych)
Kod CN: 0401 50 39 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 21% masy, ale <= 45 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
Kod CN: 2841 90 - Sole tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych (z wył. chromianów i dichromianów; nadtlenochromianów, manganinów, manganianów i nadmanganianów, molibdenianów i wolframianów)
Kod CN: 0207 41 30 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kaczki 70 %”
Kod CN: 2928 00 90 - Pochodne organiczne hydrazyny lub hydroksyloaminy (z wył. N,N-bis(2-metoksyetylo)hydroksyloaminy)
Kod CN: 7112 30 00 - Popiół zawierający metale szlachetne lub związki metali szlachetnych
Kod CN: 2712 20 90 - Parafina, zawierająca < 0,75 % masy oleju (z wył. parafiny syntetycznej o ciężarze cząsteczkowym >= 460, ale <= 1560)