0306 93 90 Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)
Kod CN 0306 93 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5113 00 00 - Tkaniny z grubej sierści zwierzęcej lub włosia końskiego (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 8441 10 - Krajarki do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. maszyn introligatorskich objętych pozycją 8440)
-
Kod CN: 0710 80 59 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. słodkiej papryki)
-
Kod CN: 7209 18 91 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 0,35 mm, ale < 0,5 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 8707 - Nadwozia, włączając kabiny, do ciągników, do pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, objętych pozycjami od 8701 do 8705
-
Kod CN: 0404 10 32 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 6204 62 33 - Spodnie i bryczesy, z kordu genua przeciętego (welwetu), damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i fig)
-
Kod CN: 4418 20 50 - Drzwi i ich futryny oraz progi, z drewna drzew iglastych
-
Kod CN: 2008 70 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0203 19 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone