2833 11 00 Siarczan disodu
Kod CN 2833 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.41.0 - Siarczki, siarczyny i siarczany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 27 - Sapelli przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 7017 - Wyroby laboratoryjne, higieniczne lub farmaceutyczne, szklane, nawet skalowane lub kalibrowane (z wył. pojemników w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, przyrządów i aparatury pomiarowej, kontrolnej, medycznej lub chirurgicznej, objętych działem 90)
-
Kod CN: 8479 89 70 - Zautomatyzowane maszyny do umieszczania elektronicznych komponentów w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji zespołów obwodów drukowanych
-
Kod CN: 2009 89 85 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2821 20 00 - Pigmenty mineralne zawierające >= 70% masy związanego żelaza w przeliczeniu na Fe2O3
-
Kod CN: 3916 10 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, z polimerów etylenu
-
Kod CN: 2008 20 11 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 17% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 7310 29 90 - Cysterny, beczki, bębny, puszki, skrzynki i podobne pojemniki na dowolny materiał, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, o grubości ścianki >= 0,5 mm, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. pojemników na sprężony lub skroplony gaz lub wyposażonych w urządzenia mechaniczne lub termiczne lub puszek, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie)
-
Kod CN: 2814 10 00 - Amoniak bezwodny
-
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)