2843 90 90 Związki metali szlachetnych, nieorganiczne lub organiczne, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. srebra lub złota)
Kod CN 2843 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.51.0 - Sole tlenowych i nadtlenowych kwasów metalicznych; koloidy metali szlachetnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 14 28 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 0303 41 90 - Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", zamrożone (z wył. do przemysłowego przetwarzania lub zakonserwowania)
-
Kod CN: 8531 90 00 - Części elektrycznej aparatury do sygnalizacji dźwiękowej lub wzrokowej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2910 20 00 - Metylooksiran (tlenek propylenu)
-
Kod CN: 2204 29 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8458 99 00 - Tokarki, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu, niesterowane numerycznie (z wył. tokarek poziomych)
-
Kod CN: 0404 10 26 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 2008 97 18 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
-
Kod CN: 9022 19 00 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie (inna niż do zastosowań medycznych, chirurgicznych, stomatologicznych lub weterynaryjnych
-
Kod CN: 2204 21 37 - Wina białe produkowane w Valencia, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)