2901 21 00 Etylen
Kod CN 2901 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0408 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8417 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, włączając piece do spopielania, nieelektryczne (z wył. pieców do suszenia i do krakingu)
-
Kod CN: 0207 24 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub inaczej zgłaszanych nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4113 10 00 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, z kóz lub koźląt, odwłoszona, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 6204 62 11 - Spodnie i bryczesy, robocze, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych lub spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 4106 40 - Skóry i skórki z gadów, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych )
-
Kod CN: 1006 30 23 - Ryż średnioziarnisty, półbielony, parzony
-
Kod CN: 0910 11 00 - Imbir, nierozgniatany ani niemielony
-
Kod CN: 8529 10 - Anteny i reflektory anten wszelkich typów; części nadające się do stosowania do nich, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8481 - Krany, kurki, zawory i podobna armatura do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych, włączając zawory redukcyjne i zawory sterowane termostatycznie; ich części