2903 39 21 Difluorometan
Kod CN 2903 39 21 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.19.0 - Pozostałe pochodne węglowodorów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5208 59 - Tkaniny bawełniane zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m², zadrukowane (z wył. o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 1701 12 90 - Cukier buraczany surowy (z wył. do rafinacji i zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 7304 19 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, bez szwu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. ze stali nierdzewnej)
-
Kod CN: 7310 29 10 - Cysterny, beczki, bębny, puszki, skrzynki i podobne pojemniki na dowolny materiał, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, o grubości ścianki < 0,5 mm, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. pojemników na sprężony lub skroplony gaz lub wyposażonych w urządzenia mechaniczne lub termiczne lub puszek, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie)
-
Kod CN: 3004 20 00 - Leki zawierające antybiotyki, pakowane w odmierzone dawki (włącznie z lekami podawanymi przez skórę) lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej (z wył. leków zawierających jedynie penicyliny lub ich pochodnych ze strukturą kwasu penicylanowego, lub streptomycyny, lub ich pochodnych)
-
Kod CN: 7324 10 00 - Zlewy i umywalki, ze stali nierdzewnej
-
Kod CN: 6111 90 19 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
-
Kod CN: 4001 - Kauczuk naturalny, balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne żywice naturalne, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 5510 30 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0306 93 - Kraby, nawet w skorupach, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie