Kod CN: 4001 29 00 - Kauczuk naturalny w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. arkuszów wędzonych, kauczuku naturalnego technicznie określonego (TSNR) i naturalnego lateksu kauczukowego, nawet wstępnie wulkanizowanego)
Kod CN: 4001 30 00 - Balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne żywice naturalne w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. kauczuku naturalnego, nawet wstępnie wulkanizowanego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4407 25 30 - Ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
Kod CN: 2106 90 20 - Preparaty alkoholowe złożone, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, o objętościowej mocy alkoholu > 0,5 % obj. (z wył. na bazie substancji zapachowych)
Kod CN: 5403 33 00 - Nitka pojedyncza z octanu celulozy, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
Kod CN: 8424 90 - Części gaśnic, pistoletów natryskowych i podobnych urządzeń, maszyn do wytwarzania strumienia pary lub piasku i podobnych maszyn wytwarzających strumień czynnika roboczego, urządzeń do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 4811 49 00 - Papier i tektura gumowane lub powleczone warstwą kleju, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze ( z wył. Samoprzylepnych i wyrobów objętych pozycją 4810)
Kod CN: 7219 32 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
Kod CN: 2007 99 97 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10, i z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia, i z owoców cytrusowych)
Kod CN: 9018 90 75 - Aparatura do stymulacji nerwów
Kod CN: 2009 69 11 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 1001 91 90 - Nasiona pszenicy (z wył. durum, pszenicy zwyczajnej i orkisza)