2903 76 10 Bromochlorodifluorometan
Kod CN 2903 76 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.19.0 - Pozostałe pochodne węglowodorów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7306 69 90 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, spawane, o nieokrągłym przekroju poprzecznym, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna (z wył. wyrobów o zewnętrznym i wewnętrznym przekroju poprzecznym w kształcie koła i których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, i wyrobów o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym)
-
Kod CN: 8905 10 90 - Pogłębiarki (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 0601 10 40 - Cebulki gliadioli, w stanie uśpienia roślin
-
Kod CN: 8414 80 78 - Sprężarki wyporowe rotacyjne, wielowałowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd oraz sprężarek śrubowych)
-
Kod CN: 0813 50 39 - Mieszaniny wyłącznie jadalnych i suszonych orzechów objętych pozycją 0802 (z wył. orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia)
-
Kod CN: 0406 90 01 - Ser do przetworzenia ( z wył. sera świeżego (włącz. z serem serwatkowym, twarogiem), sera przetworzonego, sera z przerostami niebieskiej pleśni i pozostałego sera zawierającego przerosty otrzymywane z użyciem "Penicillium roqueforti", i sera tartego lub proszkowanego)
-
Kod CN: 3301 - Olejki eteryczne, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami; rezinoidy; wyekstrahowane oleożywice; koncentraty olejków eterycznych w tłuszczach, ciekłych olejach, woskach lub w podobnych substancjach, otrzymanych w procesie maceracji, nawet tłuszczami (enfleurage); terpenowe produkty uboczne deterpenacji olejków eterycznych; wodne destylaty i wodne roztwory olejków eterycznych
-
Kod CN: 0307 91 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2707 99 19 - Surowe oleje lekkie z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej (z wył. tych, z których >= 90% objętościowo destyluje w temperaturze do 200 °C i związków chemicznie zdefiniowanych)
-
Kod CN: 8108 90 50 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, z tytanu