2905 32 00 Glikol propylenowy (propano-1,2-diol)
Kod CN 2905 32 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.23.0 - Diole, alkohole wielowodorotlenowe, alkohole cykliczne i ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8517 69 10 - Wideofony
-
Kod CN: 8439 10 00 - Urządzenia do wytwarzania masy włóknistego materiału celulozowego (z wył. autoklawów, kotłów i innych urządzeń grzewczych)
-
Kod CN: 2935 - Sulfonamidy
-
Kod CN: 2008 97 32 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami kokosowymi, nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 8418 69 00 - Urządzenia chłodnicze lub zamrażające (z wył. mebli do chłodzenia lub do zamrażania)
-
Kod CN: 8529 10 80 - Filtry antenowe i separatory
-
Kod CN: 6002 90 00 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej lub tylko nitkę gumową (z wył. dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów z podpozycji 3006 10 30)
-
Kod CN: 3502 90 - Albuminy, albuminiany i pozostałe pochodne albumin (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki], i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
-
Kod CN: 0304 99 61 - Mięso (nawet rozdrobnione), z bramy "Brama spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)