Kod CN: 2935 10 00 - N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
Kod CN: 2935 20 00 - N-etyloperfluorooktanosulfonoamid
Kod CN: 2935 30 00 - N-etylo-N-(2-hydroksyetylo) perfluorooktanosulfonoamid
Kod CN: 2935 40 00 - N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
Kod CN: 2935 50 00 - Perfluorooktanosulfonoamidy (z wył. N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etylo-N-(2-hydroksyetylo) perfluorooktanosulfonoamidu i N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu)
Kod CN: 2935 90 - Sulfonamidy (z wył. perfluorooktanosulfonoamidów)
Kod CN: 2935 90 30 - 3-{1-[7-(Heksadecylosulfonyloamino)-1H-indolo-3-ilo]-3-okso-1H,3H-naftolo[1,8-cd]piran-1-ilo}-N,N-dimetylo-1H-indolo-7-sulfonamid; metosulam (ISO)
Kod CN: 2935 90 90 - Sulfonamidy (z wył. perfluorooktanosulfonoamidów, 3-{1-[7-(Heksadecylosulfonyloamino)-1H-indolo-3-ilo]-3-okso-1H,3H-naftolo[1,8-cd]piran-1-ilo}-N,N-dimetylo-1H-indolo-7-sulfonamidu i metosulamu (ISO))
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0306 - Skorupiaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; skorupiaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; skorupiaki, w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, nawet schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 2008 80 39 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, o zawartości cukru <= 9% masy, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas.
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
Kod CN: 9306 90 90 - Amunicja oraz granaty oraz ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do celów wojskowych)
Kod CN: 8422 - Zmywarki do naczyń; urządzenia do czyszczenia lub suszenia butelek lub innych pojemników; urządzenia do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, tubek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzenia do kapslowania butelek, słoików lub podobnych pojemników; pozostałe urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego; urządzenia do gazowania napojów; ich części
Kod CN: 0802 12 - Migdały, świeże lub suszone, bez łupin
Kod CN: 2009 89 34 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. mieszanek)
Kod CN: 8207 50 60 - Narzędzia do wiercenia metalu, wymienne, z częścią roboczą ze stali szybkotnącej (z wył. do gwintowania otworów)
Kod CN: 5208 42 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 200 g/m², z przędz o różnych barwach