2907 19 10 Ksylenole i ich sole
Kod CN 2907 19 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.24.0 - Fenole; fenoloalkohole i pochodne fenoli
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2309 10 19 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, ale niezawierająca skrobi lub zawierająca <= 10% masy skrobi i >= 75% masy produktów mlecznych
-
Kod CN: 1516 20 95 - Olej rzepikowy, lniany, rzepakowy, słonecznikowy, illipe, karite, makore, toloucouna lub babassu, i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, do zastosowań technicznych lub przemysłowych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub inaczej przygotowane (z wył. do produkcji artykułów spożywanych przez ludzi)
-
Kod CN: 6005 44 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, zadrukowane (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 3003 42 00 - Leki zawierające pseudoefedrynę (INN) lub jej sole, niezawierające hormonów lub steroidów wykorzystywanych jako hormony, lub antybiotyków, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 7324 90 00 - Wyroby sanitarne i ich części (z wył. baniek, pudełek i podobnych pojemników objętych pozycją 7310, apteczek i szafek toaletowych oraz podobnych mebli objętych działem 94, i łączników, kompletnych zlewów i umywalek, ze stali nierdzewnej kompletnych wanien i łączników)
-
Kod CN: 0403 10 11 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0805 21 90 - Mandarynki, włącz. z tangerynami, świeże lub suszone (z wył. klementynek i satsuma)
-
Kod CN: 2921 21 00 - Etylenodiamina i jej sole
-
Kod CN: 4407 25 10 - Ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 1604 20 10 - Łosoś przetworzony lub zakonserwowany (z wył. całego lub w kawałkach)