2915 39 00 Estry kwasu octowego (z wył. octanu etylu, winylu, n-butylu i dinosebu (ISO))
Kod CN 2915 39 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2915 39 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.14.32.0 - Nasycone alifatyczne kwasy monokarboksylowe i ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: DZIAŁ 82 - NARZĘDZIA, PRZYBORY, NOŻE, ŁYŻKI, WIDELCE I POZOSTAŁE SZTUĆCE Z METALI NIESZLACHETNYCH; ICH CZĘŚCI Z METALI NIESZLACHETNYCH
Kod CN: 8802 60 19 - Statki kosmiczne (z wył. satelitów telekomunikacyjnych)
Kod CN: 5407 69 90 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
Kod CN: 2008 99 34 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN: 3801 90 00 - Preparaty na bazie grafitu lub pozostałych odmian węgla, w postaci past, bloków, płyt lub pozostałych półproduktów (z wył. past węglowych do elektrod i podobnych past na wykładziny piecowe)
Kod CN: 7004 20 91 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, z warstwą pochłaniającą, posiadające warstwę przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej (inne niż szkło optyczne)
Kod CN: 8704 21 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o masie całkowitej pojazdu <= 5 ton (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705)
Kod CN: 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone
Kod CN: 4104 41 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 7228 10 50 - Sztaby i pręty, ze stali szybkotnącej, kute (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)