2931 38 00 Sól kwasu metylofosfonowego i (aminoiminometylo)mocznik (1:1)
Kod CN 2931 38 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.51.0 - Związki siarki organiczne i pozostałe związki organiczno-nieorganiczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8439 10 00 - Urządzenia do wytwarzania masy włóknistego materiału celulozowego (z wył. autoklawów, kotłów i innych urządzeń grzewczych)
-
Kod CN: 2008 97 16 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami kokosowymi, nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas.
-
Kod CN: 8408 90 85 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, o mocy > 1 000 kW, ale <= 5 000 kW (z wył. silników do trakcji szynowej lub do napędu jednostek pływających i silników do napędu pojazdów objętych działem 87)
-
Kod CN: 2930 60 00 - 2-(N,N-dietyloamino)etanotiol
-
Kod CN: 3101 00 00 - Nawozy zwierzęce lub roślinne, nawet zmieszane ze sobą lub poddane obróbce chemicznej; nawozy produkowane przez zmieszanie lub obróbkę chemiczną produktów pochodzenia zwierzęcego lub roślinnego (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0511 99 85 - Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; martwe zwierzęta, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 6203 42 51 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, robocze, z bawełny, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN: 2905 14 90 - Butanole (z wył. butan-1-ol (alkohol n-butylowy) i 2-metylopropan-2-ol (alkohol tert-butylowy))