2933 99 80 Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu (z wył. zawierających w strukturze nieskondensowany pierścień pirazolowy, imidazolowy, pirydynowy, nawet uwodorniony, pierścień triazyny, nawet uwodorniony, układ pierścieniowy chinolinowy lub izochinolinowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej, pierścień pirydynowy, nawet uwodorniony, pierścień piperazynowy w strukturze, i laktamy, alprazolamu (INN), kamazepamu (INN), chlordiazepoksydu (INN), klonazepamu (INN), klorazepanu, delorazepamu (INN), diazepamu (INN), estazolamu (INN), loflazepanu etylu (INN), fludiazepamu (INN), flunitrazepamu (INN), flurazepamu (INN), halazepamu (INN), lorazepamu (INN), lormetazepamu (INN), mazindolu (INN), medazepamu (INN), midazolamu (INN), nimetazepamu (INN), nitrazepamu (INN), nordazepamu (INN), oxazepamu (INN), pinazepamu (INN), prazepamu (INN), pyrowaleronu (INN), temazepamu (INN), tetrazepamu (INN) i triazolamu (INN), i ich soli, indolu, 3-metyloindolu (skatol), 6-allilo-6,7-dihydro-5H-dibenz[c,e] azepiny (azapetyna), fenindaminy (INN) i ich soli, chlorowodorku imipraminy (INNM), 2,4-di-tert-butylo-6-(5-chlorobenzotriazol-2-ylo)fenolu i azynofosu-metylowego (ISO))
Kod CN 2933 99 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.52.0 - Związki heterocykliczne, gdzie indziej niesklasyfikowane; kwasy nukleinowe i ich sole
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0403 90 53 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 8536 90 01 - Elementy składowe do obwodów elektrycznych, do napięć <=1000 V
-
Kod CN: 8479 89 97 - Maszyny, aparaty i urządzenia mechaniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2501 00 51 - Sól, denaturowana lub do celów przemysłowych, włącznie z oczyszczaniem (z wył. do przeróbki chemicznej lub do konserwowania lub przygotowania artykułów spożywczych dla ludzi lub zwierząt)
-
Kod CN: 2008 99 48 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 4106 - Skóry i skórki garbowane lub „crust”, z kóz lub koźląt, ze świń, z gadów i z pozostałych zwierząt, bez wełny lub odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i skór bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec i jagniąt)
-
Kod CN: 8112 92 91 - Wanad nieobrobiony plastycznie; proszki wanadu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających wanad)
-
Kod CN: 0407 29 - Jaja ptasie, w skorupkach, świeże (z wył. z gatunku Gallus domesticus i zapłodnionych jaj do inkubacji )
-
Kod CN: 4407 - Drewno przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 0407 29 10 - Jaja drobiu, w skorupkach, świeże (z wył. z gatunku Gallus domesticus i zapłodnionych jaj do inkubacji )