Kod CN: 3806 90 00 - Pochodne kalafonii, włącznie z solami związków addycyjnych kalafonii, i kwasów żywicznych, lekkich i ciężkich olejków kalafoniowych i modyfikowanych naturalnych żywic otrzymanych poprzez obróbkę cieplną żywic ciekłych (z wył. soli kalafonii, kwasów żywicznych lub soli pochodnych kalafonii lub kwasów żywicznych, i żywic estrowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8474 10 00 - Maszyny do sortowania, klasyfikowania, przesiewania, rozdzielania, płukania lub przemywania, do substancji mineralnych, w postaci stałej, włącznie z substancjami w postaci proszku lub pasty (z wył. wirówek i pras filtracyjnych)
Kod CN: 2006 00 99 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru <= 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
Kod CN: 2937 19 00 - Hormony polipeptydowe, hormony proteinowe i hormony glikoproteinowe, ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony (z wył. somatotropiny, jej pochodnych i analogów strukturalnych, i insuliny i jej soli)
Kod CN: 5403 32 00 - Nitka pojedyncza z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 120 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
Kod CN: 5210 19 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², niebielone (z wył. o splocie płóciennym)
Kod CN: 8426 91 - Dźwignice przeznaczone do montowania na pojazdach drogowych
Kod CN: 0811 90 19 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN: 2914 22 00 - Cykloheksanon i metylocykloheksanony
Kod CN: 6102 30 90 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z włókien chemicznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
Kod CN: 4202 - Kufry, walizy, saszetki, teczki, aktówki, tornistry, futerały na lornetki, okulary, aparaty fotograficzne, instrumenty muzyczne, strzelby, rewolwery oraz podobne pojemniki; torby podróżne, izolowane torby na artykuły żywnościowe lub napoje, kosmetyczki, plecaki, torebki, torby na zakupy, portfele, portmonetki, mapniki, papierośnice, woreczki na tytoń, torby na narzędzia, torby sportowe, pojemniki na butelki, pudełka na biżuterię, puderniczki, kasety na sztućce oraz podobne pojemniki, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, z folii z tworzyw sztucznych, z materiałów włókienniczych, z fibry lub tektury, lub całkowicie lub głównie pokryte takimi materiałami, lub papierem