Kod CN 2937 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2937 22 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 21.10.52.0 - Hormony i ich pochodne; pozostałe steroidy stosowane głównie jako hormony
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2830 - Siarczki; polisiarczki, nawet niezdefiniowane chemicznie
Kod CN: 4412 31 10 - Sklejka, składająca się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, i z przynajmniej z jedną warstwą z następującego drewna: z akacji afrykańskiej, białego lauan, sipo, limby, obeche, mahoniu (Swietenia spp.), meranti ciemnoczerwonego, meranti jasnoczerwonego, okoumé, palisandru z Para, palisandru z Rio, palisandru z Rose, sapelli lub viroli (z wył. płyt z drewna utwardzonego, komórkowych płyt drewnianych, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
Kod CN: 6603 - Części, ozdoby i dodatki do parasoli, w tym parasoli przeciwsłonecznych objętych pozycją 6601 lub lasek, stołków myśliwskich, biczy, szpicrut i tym podobnych objętych pozycją 6602
Kod CN: 0303 39 30 - Ryby z rodzaju Rhombosolea, zamrożone
Kod CN: 9508 10 00 - Wędrowne cyrki i wędrowne menażerie
Kod CN: 0305 71 00 - Płetwy rekina, wędzone, suszone, solone lub w solance,
Kod CN: 0406 30 31 - Ser przetworzony (ser topiony), nie tarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej)