Kod CN 2937 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2937 22 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 21.10.52.0 - Hormony i ich pochodne; pozostałe steroidy stosowane głównie jako hormony
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0404 10 34 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
Kod CN: 2009 79 91 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2922 31 00 - Amfepramon (INN), metadon (INN) i normetadon (INN); ich sole
Kod CN: 1202 42 00 - Orzeszki ziemne, łuskane, nawet łamane (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
Kod CN: 8510 90 00 - Części elektrycznych golarek, maszynek do strzyżenia i urządzeń do usuwania owłosienia, zawierające silnik elektryczny, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2930 30 00 - Tiuram (mono-, di- lub tetrasulfidy)
Kod CN: 8204 11 00 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne, z metalu nieszlachetnego, nienastawne
Kod CN: 7314 41 00 - Krata, siatka i ogrodzenia, z drutu stalowego, niespawane na przecięciach, powleczone lub pokryte cynkiem
Kod CN: 1517 90 10 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające > 10% masy, ale <= 15% masy tłuszczów mleka (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne