8207 90 10 Narzędzia wymienne, do narzędzi ręcznych, nawet napędzanych mechanicznie lub do obrabiarek, z częścią roboczą z diamentu lub z diamentów spiekanych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8207 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.73.40.0 - NARZĘDZIA WYMIENNE DO NARZĘDZI RĘCZNYCH (WŁĄCZAJĄC ELEKTRYCZNE) LUB DO OBRABIAREK
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6208 22 00 - Piżamy i koszule nocne, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, trykotów i peniuarów)
-
Kod CN: 0210 - Mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone; jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów
-
Kod CN: 5603 13 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych)
-
Kod CN: 5514 30 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 7214 99 39 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane na gorąco, zawierające < 0,25% masy węgla, o kołowym przekroju poprzecznym, którego średnica wynosi < 80 mm (z wył. ze stali automatowej, wyrobów gładkich w rodzaju stosowanych do zbrojenia betonu, lub posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania lub zwijanych po walcowaniu)
-
Kod CN: 9209 99 - Części np. mechanizmy pozytywek i akcesoria instrumentów muzycznych np. karty, tarcze i walce do mechanicznych instrumentów muzycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane; metronomy, widełki stroikowe i kamertony dęte wszystkich typów (z wył. strun do instrumentów muzycznych i części i akcesorii do pianin i fortepianów i do strunowych instrumentów muzycznych nieklawiszowych)
-
Kod CN: 8476 29 00 - Automaty do sprzedaży napojów, niezawierające urządzeń podgrzewających lub schładzających
-
Kod CN: 0305 69 - Ryby solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów, śledzi, dorsza, sardeli, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych)
-
Kod CN: 1602 49 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. szynek, łopatek i podobnych produktów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 4820 - Rejestry, księgi rachunkowe, notesy i notatniki, księgi zamówień, kwitariusze, bloki listowe, bloczki na notatki, dzienniki, terminarze i podobne artykuły,zeszyty, bibuły, okładki (z kartkami do wyjmowania lub inne), teczki, okładki do akt, różnorodne formularze pism, przekładane kalką zestawy do pisania i pozostałe artykuły piśmienne, z papieru lub tektury; albumy na próbki lub kolekcje i okładki książek, z papieru lub tektury