4101 20 50 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone
Kod CN 4101 20 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.42.0 - Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8481 80 85 - Zawory skrzydełkowe do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. zaworów zwrotnych)
-
Kod CN: 8501 61 20 - Prądnice prądu przemiennego "alternatory", o mocy wyjściowej <= 7,5 kVA
-
Kod CN: 3507 90 90 - Enzymy; preparaty enzymatyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. podpuszczki i jej koncentratów, lipazy lipoproteinowej i proteazy alkalicznej Aspergillus)
-
Kod CN: 0303 54 10 - Makrele z gatunku Scomber scombrus lub Scomber japonicus, zamrożone
-
Kod CN: 1605 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 5515 11 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 0401 50 11 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 10% masy, ale <= 21% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 6803 00 90 - Łupki obrobione i artykuły z łupków lub z łupków aglomerowanych (z wył. granulek, odłamków i proszku z łupków, kostek mozaikowych, rysików z łupków, gotowych do użycia łupków lub tabliczek z powierzchnią do rysowania lub pisania, i pokryć dachowych i ściennych)
-
Kod CN: 2707 50 00 - Mieszaniny węglowodorów aromatycznych, z których >= 65% objętościowo, włącznie ze stratami, destyluje w 250 °C zgodnie z metodą ASTM D 86 (z wył. związków chemicznie zdefiniowanych)
-
Kod CN: 0208 90 - Mięso i jadalne podroby z gołębi, fok, z dziczyzny, reniferów i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)