1605 Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 21 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 21 10 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto <= 2 kg (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 21 90 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto > 2 kg (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 29 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 30 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 30 10 - Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów
Kod CN: 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)
Kod CN: 1605 40 00 - Skorupiaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, krabów, krewetek i homarów)
Kod CN: 1605 51 00 - Ostrygi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 52 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 10 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 90 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. w hermetycznych pojemnikach i tylko wędzonych)
Kod CN: 1605 54 00 - Mątwy i kałamarnice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 55 00 - Ośmiornice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 56 00 - Małże i sercówki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 57 00 - Uchowce, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 58 00 - Ślimaki, inne niż ślimaki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 59 00 - Mięczaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, ostryg, przegrzbków, omułków, mątw i kałamarnic, ośmiornic małż i sercówek, uchowców, ślimaków)
Kod CN: 1605 61 00 - Ogórki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 62 00 - Jeżowce, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 63 00 - Meduzy, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 69 00 - Bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, skorupiaków, mięczaków, ogórków morskich, jeżowców i meduz)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8506 10 18 - Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu, alkaliczne (z wył. zużytych i cylindrycznych)
Kod CN: 6902 10 00 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające, oddzielnie lub razem, > 50% masy pierwiastków Mg, Ca lub Cr, wyrażonych jako MgO, CaO lub Cr2O3
Kod CN: 0303 56 00 - Rachica (Rachycentron canadum), zamrożona
Kod CN: 0805 50 10 - Cytryny "Citrus limon, Citrus limonum", świeże lub suszone
Kod CN: DZIAŁ 54 - WŁÓKNA CIĄGŁE CHEMICZNE; PASEK I PODOBNE Z MATERIAŁÓW WŁÓKIENNICZYCH CHEMICZNYCH
Kod CN: 7220 90 80 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej, nieperforowane
Kod CN: 4303 10 90 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych (z wył. ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
Kod CN: 9603 30 90 - Pędzle do nakładania kosmetyków
Kod CN: 1517 10 90 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca <= 10% masy tłuszczów mleka
Kod CN: 1505 00 - Tłuszcz z wełny oraz substancje tłuszczowe otrzymane z niego, włącznie z lanoliną