1605 Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 21 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 21 10 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto <= 2 kg (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 21 90 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto > 2 kg (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 29 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 30 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 30 10 - Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów
Kod CN: 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)
Kod CN: 1605 40 00 - Skorupiaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, krabów, krewetek i homarów)
Kod CN: 1605 51 00 - Ostrygi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 52 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 10 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 90 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. w hermetycznych pojemnikach i tylko wędzonych)
Kod CN: 1605 54 00 - Mątwy i kałamarnice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 55 00 - Ośmiornice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 56 00 - Małże i sercówki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 57 00 - Uchowce, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 58 00 - Ślimaki, inne niż ślimaki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 59 00 - Mięczaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, ostryg, przegrzbków, omułków, mątw i kałamarnic, ośmiornic małż i sercówek, uchowców, ślimaków)
Kod CN: 1605 61 00 - Ogórki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 62 00 - Jeżowce, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 63 00 - Meduzy, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 69 00 - Bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, skorupiaków, mięczaków, ogórków morskich, jeżowców i meduz)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8529 90 20 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury nadawczej zawierającej aparaturę odbiorczą, do radiowego lub telewizyjnego nadawania programów, kamer telewizyjnych, kamer wideo, monitorów i projektorów komputerowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 7115 90 00 - Artykuły z metalu szlachetnego lub metalu platerowanego metalem szlachetnym, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 8007 00 80 - Artykuły z cyny, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2937 29 00 - Hormony sterydowe, ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony (z wył. kortyzonu, hydrokortyzonu, prednizonu (dehydrokortyzon) i prednizolonu (dehydrohydrokortyzon), fluorowcowanych pochodnych hormonów kory nadnerczy, estrogenów i progestogenów)
Kod CN: 8424 90 - Części gaśnic, pistoletów natryskowych i podobnych urządzeń, maszyn do wytwarzania strumienia pary lub piasku i podobnych maszyn wytwarzających strumień czynnika roboczego, urządzeń do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0405 10 11 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. masła odwodnionego i ghee)
Kod CN: 1210 20 90 - Szyszki chmielowe, mielone, sproszkowane lub w formie granulek (z wył. z podwyższoną zawartością lupuliny)
Kod CN: 6302 99 10 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z lnu (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)