1605 Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 21 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 21 10 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto <= 2 kg (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 21 90 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto > 2 kg (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 1605 29 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 30 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 30 10 - Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów
Kod CN: 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)
Kod CN: 1605 40 00 - Skorupiaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, krabów, krewetek i homarów)
Kod CN: 1605 51 00 - Ostrygi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 52 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 10 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 53 90 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. w hermetycznych pojemnikach i tylko wędzonych)
Kod CN: 1605 54 00 - Mątwy i kałamarnice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 55 00 - Ośmiornice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 56 00 - Małże i sercówki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 57 00 - Uchowce, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 58 00 - Ślimaki, inne niż ślimaki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 59 00 - Mięczaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, ostryg, przegrzbków, omułków, mątw i kałamarnic, ośmiornic małż i sercówek, uchowców, ślimaków)
Kod CN: 1605 61 00 - Ogórki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 62 00 - Jeżowce, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 63 00 - Meduzy, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 1605 69 00 - Bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, skorupiaków, mięczaków, ogórków morskich, jeżowców i meduz)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5111 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi
Kod CN: 6812 80 10 - Włókna azbestowe z krokidolitu, obrobione; mieszaniny na bazie azbestu krokidolitowego lub azbestu krokidolitowego i węglanu magnezu
Kod CN: 8703 33 11 - Samochody kempingowe, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężne i średnioprężne", o pojemności skokowej > 2 500 cm³, nowe
Kod CN: 6204 33 10 - Żakiety robocze, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 8803 30 00 - Części do samolotów lub śmigłowców, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do szybowców)
Kod CN: 8512 20 00 - Elektryczny sprzęt oświetleniowy lub sygnalizacji wzrokowej, w rodzaju stosowanego w pojazdach silnikowych (z wył. Artykułów objętych pozycją 8539)
Kod CN: 1905 20 90 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierający >= 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
Kod CN: 0303 81 - Koleń i pozostałe rekiny, zamrożone
Kod CN: 8438 10 10 - Urządzenia piekarnicze (z wył. pieców i maszyn do wałkowania ciasta)
Kod CN: 0811 10 11 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru > 13 %