4101 90 00 Krupony, półkrupony, boki i dwojone, surowe skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, nawet odwłosione, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane i całe świeże skóry i skórki, o masie jednej skóry > 8 kg, ale < 16 kg przy suszeniu zwykłym, i >10 kg, ale < 16 kg jeśli suchosolone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN 4101 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.43.0 - Pozostałe surowe skóry i skórki z bydła i zwierząt koniowatych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8408 10 71 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00, o mocy > 500 kW, ale <= 1 000 kW
-
Kod CN: 3603 00 30 - Lonty detonujące
-
Kod CN: 3905 - Polimery octanu winylu lub innych estrów winylowych, w formach podstawowych; inne polimery winylowe w formach podstawowych
-
Kod CN: 0406 30 31 - Ser przetworzony (ser topiony), nie tarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8708 80 55 - Stabilizatory; pozostałe wałki skrętne, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 80 20)
-
Kod CN: 0709 - Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
-
Kod CN: 2204 22 81 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 1302 19 05 - Olej żywiczny z wanilii
-
Kod CN: 8463 - Obrabiarki do obróbki metalu lub cermetali, bez usuwania materiału (z wył. pras do kucia, gięcia, prostowania i prostownic, nożyc mechanicznych, maszyn do przebijania lub dziurkowania i pras i maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 7005 21 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej, w arkuszach, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub jedynie szlifowane powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej (z wył. szkła zbrojonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)