4301 60 00 Skóry futerkowe surowe, z lisów, całe, nawet z łbem, ogonem lub łapami
Kod CN 4301 60 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.49.31.0 - Skóry futerkowe surowe, z wyłączeniem skór jagnięcych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9023 00 80 - Przyrządy, aparatura i modele, przeznaczone do celów pokazowych np. do nauczania lub na wystawach, nienadające się do innych zastosowań (z wył. naziemnych szkoleniowych symulatorów lotu, objętych pozycją 8805, przedmiotów kolekcjonerskich objętych pozycją 9705, antyków o wieku >100 lat, objętych pozycją 9706 i tych w rodzaju stosowanych przy nauczaniu fizyki, chemii lub przedmiotów technicznych)
-
Kod CN: 8407 32 - Silniki spalinowe z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87, o pojemności skokowej > 50 cm³, ale <= 250 cm³
-
Kod CN: 4101 50 90 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 2836 60 00 - Węglan baru
-
Kod CN: 8516 79 70 - Urządzenia elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. przyrządów fryzjerskich i suszarek do rąk, urządzeń do grzania pomieszczeń i gleby, podgrzewania wody, grzałek nurnikowych, żelazek do prasowania, kuchenek mikrofalowych, pieców, kuchni, płyt kuchennych, kuchenek do gotowania, grillów, rusztów, urządzeń do zaparzania kawy lub herbaty, opiekaczy do grzanek i urządzeń do smażenia w głębokim tłuszczu)
-
Kod CN: 0303 29 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN: 7326 - Artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. artykułów odlewanych)
-
Kod CN: 2008 99 38 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 9305 20 00 - Części i akcesoria strzelb myśliwskich lub karabinów, objętych pozycją 9303, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0902 20 00 - Herbata zielona (niefermentowana), w bezpośrednich opakowaniach o zawartości > 3 kg