4301 90 00 Łby, ogony, łapy i pozostałe części lub kawałki, nadające się do wykorzystania w kuśnierstwie
Kod CN 4301 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.49.31.0 - Skóry futerkowe surowe, z wyłączeniem skór jagnięcych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8517 - Aparaty telefoniczne, włączając telefony dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych; pozostała aparatura do transmisji lub odbioru głosu, obrazów lub innych danych, włączając aparaturę do komunikacji w sieci przewodowej lub bezprzewodowej [takiej jak lokalna lub rozległa sieć komputerowa], ich części (z wył. aparatury nadawczej i odbiorczej objętej pozycją 8443, 8525, 8527 lub 8528)
-
Kod CN: 6404 20 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2302 40 02 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki ryżu, nawet granulowane, o zawartości skrobi <= 35% masy
-
Kod CN: 6104 41 00 - Suknie z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
-
Kod CN: 3908 - Poliamidy w formach podstawowych
-
Kod CN: 8516 60 90 - Piekarniki elektryczne, do użytku domowego (z wył. pieców do grzania pomieszczeń, kuchni zawierających przynajmniej piekarnik i płytę grzewczą, kuchenek mikrofalowych i piekarników do wbudowania)
-
Kod CN: 2005 20 20 - Ziemniaki w postaci cienkich plasterków, smażone lub pieczone, nawet solone lub z przyprawami, w hermetycznych opakowaniach, nadające się do bezpośredniego spożycia, niezamrożone
-
Kod CN: 9620 00 - Statywy jednonożne, dwunożne, trójnożne i podobne artykuły
-
Kod CN: 7003 12 91 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, posiadające warstwę przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej (z wył. ze szkła optycznego)
-
Kod CN: 0403 10 31 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego