4303 Odzież, dodatki odzieżowe i pozostałe artykuły ze skór futerkowych (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. zabawek, gier i sprzętu sportowego)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4303 10 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
Kod CN: 4303 10 10 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs) (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
Kod CN: 4303 10 90 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych (z wył. ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
Kod CN: 4303 90 00 - Artykuły ze skór futerkowych (z wył. odzieży, dodatków odzieżowych, wyrobów objętych działem 95, np. zabawek, gier i sprzętu sportowego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0302 11 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache lub Oncorhynchus chrysogaster", świeży lub schłodzony
Kod CN: 2008 99 40 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN: 3812 20 90 - Złożone plastyfikatory do gumy (kauczuku) lub tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszaniny reakcyjnej zawierającej 3-izobutyryloksy-1-izopropylo-2,2-dimetylopr opyloftalan benzylu oraz 3-izobutyryloksy-2,2,4-trimetylopentyloftalan benzylu)
Kod CN: 4016 94 00 - Odbijacze łódkowe lub dokowe, nawet nadmuchiwane, z gumy (z wył. wyrobów z ebonitu i z gumy komórkowej)
Kod CN: 1214 90 10 - Buraki pastewne, brukiew i pozostałe korzenie pastewne
Kod CN: 0406 90 21 - Cheddar (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
Kod CN: 2849 90 50 - Węgliki glinu, chromu, molibdenu, wanadu, tantalu, tytanu, nawet niezdefiniowane chemicznie
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Kod CN: 3811 21 00 - Dodatki do olejów smarowych, zawierające oleje ropy naftowej lub oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych
Kod CN: 2009 39 55 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)