4411 14 10 Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości > 9 mm, nieobrobiona mechanicznie ani niepokryta powierzchniowo
Kod CN 4411 14 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 4411 14 10. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 16.21.15.0 - Płyty pilśniowe z drewna lub pozostałych materiałów drewnopochodnych
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0304 56 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 6302 51 00 - Bielizna stołowa z bawełny (z wył. dzianej)
Kod CN: 2204 22 81 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN: 7216 22 00 - Teowniki, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości < 80 mm
Kod CN: 9015 - Przyrządy i urządzenia geodezyjne, włączając do pomiarów fotogrametrycznych, hydrograficzne, oceanograficzne, hydrologiczne, meteorologiczne lub geofizyczne (z wył. Kompasów i busoli); dalmierze
Kod CN: 0407 - Jaja ptasie w skorupkach, świeże, zakonserwowane lub gotowane
Kod CN: 8472 90 80 - Maszyny biurowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
Kod CN: 7201 10 19 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu <= 0,5% masy, >= 0,4% masy manganu i > 1% masy krzemu