4601 93 90 Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z rattanu, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. wyrobów z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie, mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
Kod CN 4601 93 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.29.25.0 - Wyroby ze słomy, esparto i pozostałych materiałów w rodzaju stosowanych do wyplatania; wyroby koszykarskie i wikliniarskie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 93 91 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ale zawierające dodatek cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 6405 90 10 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach innych niż z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 5509 92 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy z włókien odcinkowych poliestrowych, akrylowych lub modakrylowych)
-
Kod CN: 9506 - Artykuły i sprzęt do ogólnych ćwiczeń fizycznych, gimnastycznych, lekkoatletycznych, do pozostałych sportów (włączając tenis stołowy) lub do gier na świeżym powietrzu, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale; baseny i brodziki
-
Kod CN: 1517 90 91 - Oleje roślinne, ciekłe, zmieszane, zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów , częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, i mieszanin oliwy), jadalne
-
Kod CN: 1502 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 2938 10 00 - Rutyna (rutin) i jej pochodne
-
Kod CN: 0210 99 71 - Wątróbki jadalne otłuszczone, z gęsi lub z kaczek, solone lub w solance
-
Kod CN: 3904 - Polimery chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, w formach podstawowych
-
Kod CN: 0808 10 10 - Jabłka na cydr (cidr), luzem, od dnia 16 września do dnia 15 grudnia, świeże