2008 93 91 Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ale zawierające dodatek cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Kod CN 2008 93 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0210 19 30 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0102 29 61 - Krowy o masie > 300 kg, do uboju (z wył. jałówek)
-
Kod CN: 9619 00 81 - Pieluchy i wkładki dla niemowląt (z wył. z materiałów włókienniczych)
-
Kod CN: 8424 41 00 - Opryskiwacze rolnicze lub ogrodnicze, przenośne
-
Kod CN: 2906 - Alkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 6812 80 10 - Włókna azbestowe z krokidolitu, obrobione; mieszaniny na bazie azbestu krokidolitowego lub azbestu krokidolitowego i węglanu magnezu
-
Kod CN: 2805 - Metale alkaliczne lub metale ziem alkalicznych; metale ziem rzadkich, skand i itr, nawet ich mieszaniny lub stopy; rtęć
-
Kod CN: 4418 10 10 - Okna, okna balkonowe i ich ramy, z drewna tropikalnego: akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti
-
Kod CN: 8506 90 00 - Części ogniw i baterii galwanicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0305 69 30 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)