4602 90 00 Wyroby koszykarskie, wyroby wikliniarskie i pozostałe wyroby z materiałów nieroślinnych do wyplatania lub wykonane z materiałów nieroślinnych objętych pozycją 4601 (z wył. pokryć ściennych objętych pozycją 4814; sznurów, powrozów i kabli; części obuwia lub nakryć głowy; pojazdów i nadwozi pojazdów; wyrobów objętych działem 94, np. mebli, opraw oświetleniowych)
Kod CN 4602 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.29.25.0 - Wyroby ze słomy, esparto i pozostałych materiałów w rodzaju stosowanych do wyplatania; wyroby koszykarskie i wikliniarskie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9608 50 00 - Komplety składające się z dwóch lub więcej następujących artykułów: piór kulkowych i długopisów, pisaków i piór z końcówkami filcowymi lub porowatymi, piór wiecznych i ołówków automatycznych
-
Kod CN: 1302 19 - Soki i ekstrakty roślinne (z wył. z lukrecji, chmielu i opium)
-
Kod CN: 8419 31 00 - Suszarki do produktów rolnych
-
Kod CN: 1516 20 91 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. uwodornionego oleju rycynowego, tzw. „wosku opalowego” i dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 8512 20 00 - Elektryczny sprzęt oświetleniowy lub sygnalizacji wzrokowej, w rodzaju stosowanego w pojazdach silnikowych (z wył. Artykułów objętych pozycją 8539)
-
Kod CN: 0106 19 00 - Ssaki żywe (z wył. naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów, manatów i krów morskich, fok, lwów morskich i morsów, wielbłądów i innych wielbłądowatych, królików i zajęcy, koni, osłów, mułów, osłomułów, bydła, świń, owiec i kóz)
-
Kod CN: 9108 12 00 - Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, zasilane elektrycznie, wyłącznie z odczytem optoelektronicznym
-
Kod CN: 8423 20 10 - Wagi do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 0712 - Warzywa suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone