4802 40 Podłoże do tapet, niepowleczone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0302 21 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 3603 00 40 - Spłonki nabojowe (z wył. łusek nabojów ze spłonkami)
-
Kod CN: 2004 10 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 7208 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco, ale nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, nieperforowane
-
Kod CN: 9405 60 80 - Reklamy świetlne, podświetlane tablice i znaki informacyjne, i podobne, ze źródłem światła zamontowanym na stałe, z materiałów innych niż tworzywa sztuczne
-
Kod CN: 0305 54 90 - Sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2002 10 10 - Pomidory bez skórek, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0302 51 10 - Dorsz "Gadus morhua, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2921 22 00 - Heksametylenodiamina i jej sole
-
Kod CN: 7202 41 10 - Żelazochrom, zawierający > 4% masy, ale <= 6% masy węgla