5206 23 00 Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 192,31 decyteksa, ale < 232,56 decyteksa "o numerze metrycznym > 43, ale <= 52" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN 5206 23 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.10.61.0 - Przędza bawełniana, z wyłączeniem bawełnianych nici do szycia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8462 39 99 - Nożyce mechaniczne (włączając prasy) niehydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (inne niż maszyny do obróbki wyrobów płaskich oraz kombinowane dziurkarki i wykrawarki)
-
Kod CN: 2009 41 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0105 11 19 - Pisklęta płci żeńskiej pochodzące z hodowli w drugim i trzecim pokoleniu ptactwa z gatunku Gallus domesticus, o masie <= 185 g (z wył. niosek)
-
Kod CN: 5208 32 99 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 130 g/m², ale <= 200 g/m², barwione, o szerokości > 165 cm
-
Kod CN: 7013 49 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych (z wył. szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, wyrobów z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego, wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 2905 43 00 - Mannit
-
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
-
Kod CN: 6211 33 41 - Części górne dresów z podszewką, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych i części górnych gresów pokrytych z zewnątrz tym samym pojedynczym materiałem włókienniczym)
-
Kod CN: 0604 90 91 - Liście, gałęzie i pozostałe części roślin, bez kwiatów lub pąków kwiatowych, oraz trawy, odpowiednie na bukiety lub do celów zdobniczych, suszone
-
Kod CN: 0304 31 00 - Filety z tilapii (Oreochromis spp.), świeże lub schłodzone