5212 21 10 Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², niebielone
Kod CN 5212 21 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1702 11 00 - Laktoza i syrop laktozowy, w postaci stałej, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające >= 99% masy laktozy, wyrażonej jako laktoza bezwodna, w przeliczeniu na suchą masę
-
Kod CN: 9110 11 - Kompletne mechanizmy zegarków, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów)
-
Kod CN: 2845 90 90 - Izotopy i związki nieorganiczne lub organiczne takich izotopów, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. deuteru, ciężkiej wody (tlenku deuteru), wodoru i jego związków wzbogaconych w deuter, i mieszanin i roztworów zawierających te produkty)
-
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 1512 11 10 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego, surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 7211 90 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco lub walcowane na zimno ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, perforowane
-
Kod CN: 3907 99 05 - Termoplastyczne kopolimery ciekłokrystaliczne poliestrów aromatycznych, nasycone, w formach podstawowych
-
Kod CN: 8448 - Urządzenia pomocnicze stosowane z maszynami objętymi pozycją 8444, 8445, 8446 lub 8447 (na przykład nicielnice, żakardy, automatyczne mechanizmy zatrzymujące, mechanizmy do zmiany czółenek); części i akcesoria nadające się do stosowania wyłącznie lub głównie z maszynami i urządzeniami objętymi niniejszą pozycją lub pozycją 8444, 8445, 8446 lub 8447 (na przykład wrzeciona i skrzydełka wrzecion, obicia zgrzeblarskie, grzebienie, filiery, czółenka, struny nicielnicowe i ramki nicielnic, igły do wyrobów pończoszniczych)
-
Kod CN: 1106 30 90 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów" (innych niż banany)
-
Kod CN: 0305 54 - Śledzie (Clupea harengus, Clupea pallasii), sardele (Engraulis spp.), sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)