5407 30 00 Tkaniny z przędzy z włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, składające się z warstw równoległych przędz nałożonych jedna na drugą pod kątem ostrym lub prostym, warstwy te łączone są na przecięciach przędz za pomocą kleju lub metodą termiczną.
Kod CN 5407 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.20.31.0 - Tkaniny z przędzy z syntetycznych i sztucznych włókien ciągłych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7214 99 39 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane na gorąco, zawierające < 0,25% masy węgla, o kołowym przekroju poprzecznym, którego średnica wynosi < 80 mm (z wył. ze stali automatowej, wyrobów gładkich w rodzaju stosowanych do zbrojenia betonu, lub posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania lub zwijanych po walcowaniu)
-
Kod CN: 2933 71 00 - 6-Heksanolaktam (epsilon-kaprolaktam)
-
Kod CN: 8529 90 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury transmisyjnej i odbioru do radiofonii, radiotelegrafii, radiowego lub telewizyjnego nadawania programów, kamer telewizyjnych, aparatów cyfrowych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. anten i reflektorów anten wszelkich typów)
-
Kod CN: 4813 90 90 - Bibułka papierosowa, nawet pocięta do wymiaru (z wył. w książeczkach lub w tutkach i w zwojach o szerokości <= 15 cm)
-
Kod CN: 9105 21 00 - Zegary ścienne, zasilane elektrycznie
-
Kod CN: 8419 81 80 - Maszyny, instalacje i urządzenia, do gotowania, lub podgrzewania potraw (z wył. perkolatorów i pozostałych urządzeń do przygotowywania gorących napojów i urządzeń domowych)
-
Kod CN: 4104 11 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 0602 - Rośliny żywe, włącznie z ich korzeniami, sadzonki i zrazy; grzybnia (z wył. cebulek, bulw, korzeni bulwiastych, pędów podziemnych, koron i kłączy oraz roślin i korzeni cykorii)
-
Kod CN: 2204 29 95 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 0304 96 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))