8419 81 80 Maszyny, instalacje i urządzenia, do gotowania, lub podgrzewania potraw (z wył. perkolatorów i pozostałych urządzeń do przygotowywania gorących napojów i urządzeń domowych)
Kod CN 8419 81 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.93.15.0 - Piece piekarskie nieelektryczne; przemysłowe urządzenia do gotowania i ogrzewania
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0104 - Owce i kozy, żywe
-
Kod CN: 8511 40 00 - Silniki rozruszników oraz rozruszniki pełniące rolę prądnic, w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym lub samoczynnym
-
Kod CN: 8508 - Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro
-
Kod CN: 4104 41 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 9616 10 90 - Oprawy i głowice, do rozpylaczy do perfum i do preparatów toaletowych
-
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 7315 11 10 - Łańcuch tulejkowy, z żeliwa lub stali, w rodzaju stosowanych do rowerów i motocykli
-
Kod CN: 6507 00 00 - Taśmy do wewnętrznego wykańczania kapeluszy, podszewki, osłony, szkielety kapeluszy, ramy kapeluszy, daszki i wiązania, do nakryć głowy (z wył. opasek stosowanych przez sportowców jako zabezpieczenie przed potem i dzianych)
-
Kod CN: 1513 21 30 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: DZIAŁ 82 - NARZĘDZIA, PRZYBORY, NOŻE, ŁYŻKI, WIDELCE I POZOSTAŁE SZTUĆCE Z METALI NIESZLACHETNYCH; ICH CZĘŚCI Z METALI NIESZLACHETNYCH