6001 22 00 Dzianiny pętelkowe z włókien chemicznych
Kod CN 6001 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.91.11.0 - Dzianiny metrażowe z okrywą runową ciętą i pętelkową
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6212 20 00 - Pasy i paso-majtki z dowolnego materiału włókienniczego, włącznie z dzianinami, nawet elastyczne (z wył. gorsetów i pasów wykonanych całkowicie z gumy)
-
Kod CN: 9013 80 20 - Urządzenia ciekłokrystaliczne do wyświetlania na zasadzie macierzy aktywnych
-
Kod CN: 2905 44 19 - D-sorbit (sorbitol), w roztworze wodnym (z wył. zawierającego <= 2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu)
-
Kod CN: 5309 21 00 - Tkaniny lniane, zawierające głównie, ale < 85% masy lnu, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 9102 11 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, wyłącznie z odczytem wskazówkowym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 0304 47 10 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1509 - Oliwa i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 2902 43 00 - p-Ksylen
-
Kod CN: 2918 19 - Kwasy karboksylowe z alkoholową grupą funkcyjną, ale bez innej tlenowej grupy funkcyjnej oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu mlekowego, kwasu winnego, kwasu cytrynowego, kwasu glukonowego, ich soli i estrów, i chlorobenzylatu (ISO))
-
Kod CN: 2008 97 96 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 4,5 kg, ale < 5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych i orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)