6115 30 Damskie wyroby pończosznicze pełnej długości lub do kolan (podkolanówki), dziane, o masie liniowej nitki pojedynczej < 67 decyteksów (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, rajstop i trykotów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0602 20 - Drzewa, krzewy i krzaki gatunków rodzących jadalne owoce lub orzechy, nawet szczepione
-
Kod CN: 6914 - Wyroby ceramiczne, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 3503 00 10 - Żelatyna, włącznie z żelatyną w arkuszach prostokątnych (wł. kwadratowe), nawet powierzchniowo obrobionych lub barwionych, i pochodne żelatyny (z wył. żelatyny zanieczyszczonej)
-
Kod CN: 8402 12 00 - Kotły wodnorurowe o wydajności <= 45 ton pary na godzinę (z wył. kotłów centralnego ogrzewania do gorącej wody, mogących również wytwarzać parę o niskim ciśnieniu)
-
Kod CN: 0303 64 00 - Łupacz (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus), zamrożone
-
Kod CN: 1207 29 00 - Ziarno bawełny (z wył. nasion)
-
Kod CN: 8805 10 10 - Maszyny i urządzenia startowe do statków powietrznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wyciągarek silnikowych do wyrzucania szybowców)
-
Kod CN: 2008 80 31 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 2009 89 38 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek i z gruszek)
-
Kod CN: 2008 97 97 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto < 4,5 kg