6204 44 00 Suknie z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
Kod CN 6204 44 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.13.34.0 - Pozostałe sukienki, spódnice i spódnico-spodnie, damskie lub dziewczęce
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7216 40 10 - Kątowniki z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości >= 80 mm
-
Kod CN: 5601 22 10 - Zwoje waty z włókien chemicznych, o średnicy <= 8 mm (z wył. pokrytych całkowicie tkaninami)
-
Kod CN: 4107 19 10 - Skóra wyprawiona, włączając skórę pergaminowaną, cała, bydlęca (włączając bawolą), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłoszona (z wył. skóry z pełnym licem niedwojonej, skóry z pełnym licem dwojonej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 4107 11 19 - Skóra i skórka wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą), cała, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłoszona (z wył. skóry cielęcej chromowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
-
Kod CN: 0307 32 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 5310 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 8110 - Antymon i artykuły z antymonu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom antymonu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających antymon)
-
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 4707 90 10 - Papier lub tektura, z odzysku (makulatura i odpady), niesortowane (z wył. waty celulozowej)