6208 Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, półhalki, halki, majtki, figi, koszule nocne, piżamy, peniuary, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, biustonoszy, pasów wyszczuplających, gorsetów i podobnych artykułów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7318 15 62 - Wkręty z łbem \ gniazdem sześciokątnym, nawet z nakrętkami lub podkładkami, ze stali nierdzewnej (z wył. wkrętów do drewna i wkrętów samogwintujących i wkrętów i śrub do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 9018 39 00 - Igły, cewniki, kaniule i podobne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii (z wył. strzykawek, metalowych igieł do zastrzyków oraz igieł chirurgicznych)
-
Kod CN: 1602 41 - Szynki i ich kawałki ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 3808 93 17 - Środki chwastobójcze (herbicydy), na bazie karbaminianów, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 8708 80 55 - Stabilizatory; pozostałe wałki skrętne, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 80 20)
-
Kod CN: 8422 40 00 - Urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego (z wył. urządzeń do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzeń do kapslowania butelek, słoików, tubek i podobnych pojemników)
-
Kod CN: 2933 71 00 - 6-Heksanolaktam (epsilon-kaprolaktam)
-
Kod CN: 0306 16 99 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0406 90 99 - Ser, o zawartości tłuszczu > 40% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 2930 90 - Organiczne związki siarki (z wył. tiokarbaminianów i ditiokarbaminianów, tiuramu (mono-, di- lub tetrasulfidów), metioniny, kaptafolu (ISO) i metamidofosu (ISO))