6211 32 Dresy i pozostała odzież, męska lub chłopięca, gdzie indziej niesklasyfikowana, z bawełny (z wył. dzianych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3304 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające oraz preparaty do pielęgnacji skóry (inne niż leki), włącznie z preparatami przeciwsłonecznymi lub do opalania; do manicure lub pedicure
-
Kod CN: 8523 41 30 - Dyski do systemów odczytu laserowego, niezapisane, o pojemności zapisu > 900 megabajtów, ale <= 18 gigabajtów, inne niż kasowalne 'uniwersalne dyski wideo" [DVD-/+Rs]
-
Kod CN: 5515 19 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z włóknami ciągłymi chemicznymi, z włóknami odcinkowymi wiskozowymi lub z bawełny, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 0802 70 00 - Orzechy kola (Cola spp.), świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 8451 80 30 - Maszyny do apreturowania lub wykończania przędzy, materiałów lub gotowych wyrobów włókienniczych (z wył. maszyn do klejenia lub wykończania filcu, kalandrów i pras uniwersalnych)
-
Kod CN: 8536 50 19 - Przełączniki, do napięć <= 60 V (z wył. przekaźników, przełączników przyciskowych i z pokrętłem)
-
Kod CN: 8707 10 - Nadwozia do pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób
-
Kod CN: 7209 18 99 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości < 0,35 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 0207 55 93 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 1517 - Margaryna, pozostałe jadalne mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, oraz mieszanin oliwy i jej frakcji)