1517 Margaryna, pozostałe jadalne mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, oraz mieszanin oliwy i jej frakcji)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1517 10 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej)
Kod CN: 1517 10 10 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca > 10% masy, ale nie <= 15% masy tłuszczów mleka
Kod CN: 1517 10 90 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca <= 10% masy tłuszczów mleka
Kod CN: 1517 90 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych i frakcje różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
Kod CN: 1517 90 10 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające > 10% masy, ale <= 15% masy tłuszczów mleka (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
Kod CN: 1517 90 91 - Oleje roślinne, ciekłe, zmieszane, zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów , częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, i mieszanin oliwy), jadalne
Kod CN: 1517 90 93 - Mieszaniny lub preparaty, w rodzaju stosowanych jako preparaty zapobiegające przyleganiu do formy, zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka, jadalne
Kod CN: 1517 90 99 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów roślinnych, ciekłych, zmieszanych, jadalnych mieszanin lub preparatów zapobiegających przyleganiu do formy, i margaryny w postaci stałej), jadalne
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7108 11 00 - Złoto, włącznie ze złotem platynowanym, niemonetarne, w postaci proszku
Kod CN: 8472 90 - Maszyny biurowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0302 23 00 - Sola "Solea spp.", świeża lub schłodzona
Kod CN: 7208 37 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale < 10 mm, nietrawione, bez wzorów wypukłych
Kod CN: 7013 33 - Szklanki, ze szkła ołowiowego (z wył. z nóżką)
Kod CN: 8529 90 49 - Obudowy, z materiału innego niż drewno, do aparatury nadawczej i odbiorczej do radiofonii lub telewizji, kamer telewizyjnych, aparatów cyfrowych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, monitorów i projektorów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 8112 21 90 - Chrom nieobrobiony plastycznie; proszki chromu (z wył. stopów chromu zawierających > 10% masy niklu)
Kod CN: 4802 10 00 - Papier i tektura, czerpane, dowolnego rozmiaru
Kod CN: 2008 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, rdzeni palmowych i żurawin)