Kod CN: 7202 99 - Żelazostopy (z wył. żelazomanganu, żelazokrzemu, żelazokrzemomanganu, żelazochromu, żelazokrzemochromu, żelazoniklu, żelazomolibdenu, żelazowolframu i żelazokrzemowolframu, żelazotytanu i żelazokrzemotytanu, żelazowanadu i żelazoniobu)
Kod CN: 7202 99 80 - Żelazostopy (z wył. żelazomanganu, żelazokrzemu, żelazokrzemomanganu, żelazochromu, żelazokrzemochromu, żelazoniklu, żelazomolibdenu, żelazowolframu i żelazokrzemowolframu, żelazotytanu i żelazokrzemotytanu, żelazowanadu, żelazoniobu, żelazofosforu i żelazokrzemomagnezu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2844 30 51 - Cermetale zawierające tor lub związki tego produktu
Kod CN: 0304 49 50 - Filety z karmazynów (Sebastes spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 6401 99 00 - Obuwie nieprzemakalne niezakrywające ani kostki ani kolana, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych, które nie są przymocowane do podeszwy ani złączone z nią za pomocą szycia, nitowania, gwoździ, wkrętów, kołków lub podobnymi sposobami (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, ale niezakrywającego kolan, obuwia z metalowym noskiem ochronnym, butów ortopedycznych, butów do łyżew z przymocowanymi łyżwami lub rolkami, butów sportowych i dla lalek)
Kod CN: 1006 30 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany
Kod CN: 2519 - Naturalny węglan magnezu [magnezyt]; magnezja topiona; magnezja całkowicie wypalona [spiekana], nawet zawierająca małe ilości innych tlenków dodanych przed spiekaniem; pozostały tlenek magnezu, nawet czysty
Kod CN: 4407 11 10 - Drewno sosnowe z gatunku "Pinus spp.”, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
Kod CN: 1901 90 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, mleka kwaśnego, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. dla niemowląt, pakowanych do sprzedaży detalicznej, i mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905)
Kod CN: 7223 00 - Drut ze stali nierdzewnej, w zwojach (z wył. sztab i prętów)
Kod CN: 5508 10 - Nici do szycia z włókien odcinkowych syntetycznych, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej
Kod CN: 9029 20 - Szybkościomierze i tachometry, stroboskopy