7225 99 00 Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej (z wył. powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
Kod CN 7225 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.35.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości >= 600 mm, z pozostałej stali stopowej, z wyłączeniem wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej
-
Kod PKWiU: 24.10.52.0 - Wyroby płaskie walcowane o szerokości >= 600 mm, z pozostałej stali stopowej, platerowane, powlekane lub pokrywane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8501 53 50 - Silniki trakcyjne prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 75 kW
-
Kod CN: 3810 90 - Topniki i pozostałe preparaty pomocnicze do lutowania, lutowania twardego lub spawania; preparaty, w rodzaju stosowanych jako rdzenie lub otuliny elektrod lub prętów spawalniczych (z wył. proszków i past do lutowania, lutowania twardego lub spawania, złożonych z metalu lub innych materiałów i elektrod lub prętów spawalniczych, z metalu pospolitego lub węglików metali pokrytych topnikami)
-
Kod CN: 5205 15 90 - Nitka pojedyncza z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej < 83,33 decyteksa "o numerze metrycznym > 120" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4302 19 80 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z owiec lub jagniąt, całe, niepołączone (z wył. z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
-
Kod CN: 2202 99 15 - Napoje na bazie soi o zawartości białka mniejszej niż 2,8 % masy; napoje na bazie orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
-
Kod CN: 0102 29 41 - Bydło domowe o masie > 160 kg, ale <= 300 kg, do uboju
-
Kod CN: 0709 99 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0303 63 10 - Dorsze z gatunku(Gadus morhua), zamrożone
-
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
-
Kod CN: 2844 10 30 - Naturalny uran, obrobiony (Euratom)