7307 11 Łączniki rur lub przewodów rurowych, odlewane z żeliwa nieciągliwego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 49 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2207 - Alkohol etylowy nieskażony o objętościowej mocy alkoholu >= 80% obj.; alkohol etylowy i pozostałe wyroby alkoholowe, o dowolnej mocy, skażone
-
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
-
Kod CN: 8504 50 00 - Wzbudniki pozostałe z wyłączeniem wzbydników do lamp wyładowczych lub lamp wyładowczych rurowych
-
Kod CN: 4810 92 90 - Papier i tektura wielowarstwowe, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze (z wył. wyrobów z każdą warstwą bieloną, z tylko jedną zewnętrzną warstwą bieloną, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych i papieru i tektury siarczanowych)
-
Kod CN: 0803 90 90 - Banany, suszone (z wył. plantanów)
-
Kod CN: 9207 90 90 - Akordeony i instrumenty muzyczne nieklawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie (z wył. gitar)
-
Kod CN: 2918 29 00 - Kwasy karboksylowe z fenolową grupą funkcyjną, ale bez innej tlenowej grupy funkcyjnej oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu salicylowego i kwasu o-acetylosalicylowego, ich soli i estrów)
-
Kod CN: 2008 19 19 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej i orzeszków ziemnych, prażonych migdałów i orzeszków ziemnych, i orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia i mieszanin zawierających >= 50% masy orzechów tropikalnych)
-
Kod CN: 6302 32 - Bielizna pościelowa, z włókien chemicznych (z wył. zadrukowanej i dzianej)